Hemma i Skåne igen

Ja, det sket sig rejält.
Hur som helst så kom jag hem till slut igen tack vare syrran som betalade resan och Jennifer & Nalle som körde närmre 200 mil för att rädda mig xD Så kändes det!
Anställningen didnt happen, byn där Lousie & Offer bodde låg ute i ingenstans, så jag kunde inte ta mig till Arbetsförmedling eller stad överhuvudtaget, hade ju inte ett öre i plånboken + hemlängtan på allt.
Nu känns allt okej igen :) Trångt och varmt i sängen här hemma med 2 hundar, men fy vad jag längtat efter det! Älskar mina håriga barn!
 
Arbetsförmedlingen skrev ju ut mig från Jobb- och utvecklingsgarantin eftersom jag missat ett möte, så jag har nu 45 dagar på mig att "bevisa" att jag "kan och vill", sen blir jag inskriven igen!
 
Så...
I 45 dagar ska jag lyda AF som en duktig vovve. Förhoppningsvis får jag lov att plugga medans jag är inskriven på AF samtidigt som jag tvunget måste springa till socialen, så att jag kan få ihop 600 poäng till CSN så att dom blir glada! Sen kan jag söka in som vanligt på Komvux för att fixa mig en gymnasiekompetens! Med gymnasiebetyg finns det bra utbildningar att gå, t ex för att bli skogvårdare eller gruvarbetare.
Eller, om jag inte får möjlighet till att plugga upp de där 600 poängen, så ska jag gå en utbildning via AF för att bli svetsare! Närmsta stad med den utbildningen blir då Ljungby i Småland. Helt överenskomligt :)
 
Tog en del bilder uppe i Norrland som jag ska klicka in här sen, men inte nu, orkar inte... sen har jag en sån där äcklig rastlöshetskänsla, fast att jag inte orkar xD

Jäffla mög!

Trodde jag skulle byta header precis, men nä, blogg.se har ju alltid problem, så man ska vara jävligt glad om man ens kan skriva ett inlägg! xD Får se om jag hinner med det sen innan jag åker!

Flyttar imorgon :)

Tar min resväska och sticker norrut imorgon kväll. Hade önskat att min resväska varit större, den ser stor ut, men det får inte plats mycket :(
Tåget går kl 23:42, natt tåg, så jag hoppas man får lite sömn, bara vägen till Stockholm tar ju över 6 timmar, sen är det 4 byten, woho! xD Men jag har valt en resa som har hyffsat lång tid mellan bytena så att jag hinner. Känner jag mig själv så kommer paniken serverad om jag inte skulle hitta mitt tåg/min buss! Så sammanlagt 17 timmar tar det... Zzzz... men det ena stoppet tar 2 timmar, ska se om jag kan hitta en affär eller nåt i sundsvall där jag får vänta :)
Egentligen hade jag velat vara vaken hela vägen och åka på dagen, i dagsljuset, för att hänga i fönstrena och glo på allt vi åker förbi, men 17 timmar är lång tid. Jag får se det en annan dag!
 
Ett drömhus!
 
Migränen smög upp och slog mig i bakhuvudet idag, känns lite bättre nu iallfall.
 
Ett STORT tack till pappa som lånade mig resepengar! Hade jag inte fått låna de pengarna så hade jag suttit här som en idiot, med ett jobb 100 mil bort -.-
 
Louise & Christoffers utsikt från balkongen: Gräsmatta, ängar, skog och berg (med 1 km till havet). Aaaah... Om de blir av med mig så har jag sprungit bort nånstans i skogen, eller klättrat upp på ett berg.
 
Jag tar med en gammal laptop och hoppas Offer kan rädda den från alla virus den har, så ska jag fota och blogga vidare, annars blir det tomt här och på facebook.
 
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LESTHI! :D:D:D
Kan inte kommentera ditt inlägg så jag skrev här, finns ingen kommetarsruta alls? :/
 
Matsäck till resan: 1 kilo lösgodis :P kakor, 2 äpplen, mackor. Ja, godis är viktigt, 17 timmar är lång tid!
 
Jag hoppas jag inte kommer sakna mina barn för mycket, men man jobbar ju för att tjäna pengar och för att sedan kunna köpa hus etc.... till barnen :D
 
Här är barnen i sin soffa!
 
Och Felixen, minstingen i familjen :) Här i vattenskålen, med the balls i vädret! Togs tidigt i sommar, han är nog dubbelt så stor nu :)

 
 

RSS 2.0