Sommarnattsmåne, stor och gul!

Fick ju en fin kamera av pappa som funkar jättebra till det mesta, men inte zooming och inte till viss nattfotografi :/ Måste skaffa mig en systemkamera. Synd att den inte tar bättre bilder när man zoomar i mörker, vad fint det hade blivit! :)
 
Tog nyss dessa
Tänk vad en ful asfaltsväg, gatulyktor och vägskyltar kan förstöra en fin bild.
 
Får inte riktigt fokus på månen. Skulle haft ett stativ! När man zoomar så mycket blir kameran ytterst känslig mot rörelse, och jag stod blickstilla! (Tyckte jag!) Jag vill ju fota själva månen, de där typiska mönsterna man kan se på fotografier på månen.
 
Här är träden ivägen, men man ser själva månen tydligare.
 
Tidigare i somras nångång tog jag dessa
Bortsett från den fula byggnaden är denna mysig!
 
 
Och så en fin sommarkväll!
Fotograferat snett, plus att det är genom ett fönster... men himlen är fin! :D
 
Jag skulle legat ute i en Norrlandsskog på marken just nu, stirrat på natthimlen...

Blogg.se, inget funkar som vanligt.

Jävla buggade helvetes skit!
Men å andra sidan har blogg.se det enda jag ha utseendemässigt. Gör om skiten igen. ITS UNDER PROGRESS!

Gothic

Fyfan vad jag är kass på att blogga. Det är egentligen bara till för att skriva skriva av sig tycker jag... och inte mycket har hänt. Nu känner jag ett starkt behov av att dela med mig av något jag älskar, the gothic style! Eller den viktorianska, mörka stilen. Så. Jävla. Vackert.
Såhär ska mitt hem se ut.
 
Jag hade kunnat mörda för den fåtöljen...
 
Denna vackra himmelsäng hade jag också kunnat ta flera liv för! (Onda liv!)
 
 
 
Bort med det aprikosa och in med det röda, yes please.
 
 
 
Vill ha, gief.
 
 
Efter putsning och målning hade detta varit mitt drömhus.
 
 
Mysigt, varmt, hemtrevligt, vackert...
 
Det finns såååå många bilder som jag hade velat visa, men det får inte plats :( Två saker vet jag, åtminnstone mitt framtida vardagsrum kommer förvandlas till ett victorianskt, gotiskt palats. Om inte hela huset. Jag kommer göra ett stort fint gotiskt masterpeace (tatuering) någonstans på kroppen. En hel överarm? Bröstkorgen?
Jag vill så mycket!
 

Blogg.se, VAFAN!?

Vafan är det för fel på er? INGET funkar NÅGONSIN som det ska med era bloggar. Designen fuckas alltid upp! Nu har jag inte ändrat ett skit på veckor och helt plötsligt så funkar inte min bakgrund eller header!
 
(Jag har uppdaterat! Jag har inte flyttat eller tagit bort mina bilder! Jag har inte ändrat något!)
 
Vad finns det för andra blogg sidor?

Personlighet och jobb

Woho! Vilket roligt ämne tänker jag, nä fyfan. Vem fan vill egentligen jobba? Jag vill bara sitta på min röv och se pengar rulla in, utan att lyfta ett finger. Men hallå, välkommen till verkligheten! Snel hest.
 
Hmm, är det Konservator det heter? (Orkar inte ens kolla google!) En såndär som stoppar upp djur! JA! Precis, tankarna har varit där många gånger förr, men jag la det på hyllan för att jag tror jag kommer få en annan syn på djur. Det kommer kännas äckligt. Plus att jag är ganska paranoid. Tror på spöken och allt annat paranormalt. Nä, fyfan. Men så idag tänkte jag, "Men fyfan vad bra det hade passat mig ändå!" Jag vill ju bo i skogen längre upp i fina Sverige (eller Norge!?) Anywho, skitbra jobb. Tjäna multum hemmifrån. Egen gård där jag ska ha en byggnad till mitt konserverande av stackars mördade djur. Fast, kött är gott! :D Ahh, en stor gård... bara min... och mammas och Camillas och Moas och Smulans och Bellas och Felixsens! Och kanske Catta! VA DU SÄGA!? Kanske inte på samma gård men med några mils avstånd! YES! GOOD!

Jag kommer givetvis bli en utomordentligt, duktig konserverare!
 
Nu ska jag bara ta upp idén med Arbetsförnedringen, NOOOOO! Jo, det kommer nog ordna sig. Annars tar jag en ryggsäck och beger mig till Norrland med Moa brevid!
 
Såhär stora skills har vissa idioter, lol
 
Såhär ska det se ut!
(Lånade bilder!)

Välkommen tillbaka, dröm!

Eller? Jag är nog klyvd.
Jag har alltid, alltid, velat bo på en gård/hus/stuga längre norr i sverige. Allt är mycket finare där. Allt.
Camilla avslöjade en hemlis och nu kan jag inte sluta tänka tanken. Jag vill flytta norrut! Lååångt norrut! Just nu är det bara en dröm, men någon gång i framtiden så sker det.
 
Och så längtar jag till höst och vinter. Sommaren är mysig och allt är så fint. Och det är skönt med lätta kläder osv. men fyfan vad jag inte klarar av insekter i "sommar-mängder" och när det är för varmt, usch.
 
 
 
 
 

 

RSS 2.0