Lite mer gnäll

Fortsättning :D

De där besluten man får ang. aktivitetsstöd och utvecklingersättning, är det Arbetsförmedlingen som skickar ut, inte Försäkringskassan. Slog en pling till FK igår och de förklarade allt. Så även om mina 450 dagar med aktivitetsstöd tog slut i april, så kommer AF att fortsätta skicka ut en jävla massa beslut ändå. Makes sence... not. Jag kan förstå att de skickar ut besluten automatiskt när man ingår i en ny aktivitet etc, men inget har ju förändrats i min "aktivitet"! Slöseri med papper, slöseri med skog! Det är ju så :P
 
Dags för frukost, min mage vet precis när den ska gnälla efter frukost, ca 20 min efter att jag stigit upp ur sängen xD Så nu ska jag ta och krama min 1,5 kg prästost från Netto <3 yumyum.
 
Ringde "the boss" igår och där finns jobb (YAY!) men han skulle käka färdigt och ringa senare, vilket jag hoppas blir idag, annars ringer jag igen!
Förstår nu att han har mycket att tänka på, för när jag nämde att Lollo skulle ha nämt mig och mitt intresse för att jobba, så sa han "ah, just det ja!" ...och det har hon nämt till honom flera ggr, och det har Christoffer också gjort :) Ikväll vet jag nog mer om det!

Arbetsförmedlingen stänger av mig?

Jodå, för att jag inte gick på mötet på Lernia igår, kommer de stänga av mig om jag inte kommer med en giltlig förklaring till min frånvaro senast den 14 september.
1. Jag ska flytta & där finns ej tid för mig att starta en jävla sysselsättning, vilket detta mötet handlade om!
2. Jag skulle endast dit för att se mig omkring på stället, för att jag skulle arbetsträna där under en 4 veckors period.
Det kommer inte bli av då jag ska flytta, alltså var mötet helt meningslöst. De hade inte ens hunnit sätta igång aktiviteten!
Denna "ursäkten" fick dem, men den är tydligen ogiltlig!?
Dock har dem rätt att ställa in min praktik (tidigare i år) bara för att jag skulle ingå i en annan fas inom 2 månader, så de fick mig att gå sysslolös i nästan 4 månader på väntan för att bara ingå i en annan fas...
Men när jag ställer in något som får mig att gå sysslolös i ynka 2 veckor, hotar de med avstängning. Wow.
Det är inte första gången de tar sådan tid på sig, för att jag skulle avsluta en tidigare aktivitet förra hösten - för att starta en praktik istället - tog det också mer än 4 månader!
Jag har många gånger kommit med förslag på vad JAG VILL göra för att komma vidare med jobb/studier, men de kommer bara med massa ursäkter om att "nä, det kan inte vi hjälpa till med." NÄHÄ, VARFÖR FINNS NI DÅ!?
 
Arbetsförmedlingen, a.k.a. Arbetsförnedringen, är inte till någon hjälp överhuvudtaget, man är så illa tvungen att vara inskriven om man skulle behöva få hjälp av t ex socialen för att överleva.
 
Dom ska få sin giltliga anledning för min frånvaro igår, uppstoppad i röven.
 
Till en annan störig sak, Försäkringskassan! Jag har fått 3 beslut bara detta året och ingen av besluten har stämt överens med AF eller med FK själva, så jag får slå en pling dit. Men, det är AF som beslutar när man har rätt till aktivitetsstöd, så än en gång, så är det deras fel.
 
 
 
Nu ska jag lugna nerverna och käka något! Tänka på min 14 timmars resa till Norrland :) 5 byten på vägen dit, GAH! Hur ska jag hitta? Jag har aldrig tidigare varit i städerna som tågen/bussarna stannar i...  och vid vissa stopp är det bara 5-10 min mellan bytena... Buhu!
 

To Norrland and beyond

I haz decided to flytta till Norrland
...med eller utan jobb. Det ordnar sig alltid. Jag överlever.
Jag sökte faktiskt flera jobb både i Norrland och i Skåne nu i veckan och de enda som svarade var de från Norrland. Jag tyckte det sa mycket. 
Det är över 100 mil att flytta och jag tar bara med mig nödvändiga saker som får plats i min resväska... typ kläder och skor xD
Det är inte säkert det är permanent, vem vet, man kanske inte trivs... men tror inte den risken är så stor :P Ska bo hos min kusin och hennes sambo sålänge, jobba som fan (om det går vägen) och spara en massa pengar. En bra start till mitt drömhus :)
Jag hoppas mor och Camilla hänger med, jag har noll intresse av att bo själv eller med någon annan än just mor and sis. Även om vi krigar ofta så trivs vi bra ihopa!
Om jag ens vill ha en karl och barn i framtiden, så är det många, många år tills dess. Om det ens blir så.
Jag trivs bra som det är, med den familjen jag har nu och mina bebisar (ze dogs!) ^^
Det enda som kommer fattas mig i mitt framtida hus är en get som kan "klippa" gräsmattan och höns som lägger stora, fina ägg :) Vi har redan bestämt att om det blir en get så ska han heta Sven eller Gösta, vi är lite oeniga. Awesome namn, I knåw!
 

Trött som fan, men ändå uttråkad.
Vaknade med hjärtat i halsen imorse, då jag helt glömt bort att jag hade möte på Lernia. Men helt ärligt skiter jag i vilket (när paniken lagt sig iallafall!), det är helt onödigt med tanke på flytten, även om Arbetsförnedringen blir kinkiga.
 
Glömde visa Moa som var med och bakade iförrgår, hon hypnotiserade degen, i hopp om att den skulle komma närmre kanten, medans jag mjölade ner hennes söta huvud :)
 

 

Bullar & sängkläder!

Hela dagen igår... eller nä, halva dagen gick åt för att baka två satser bullar :) En sats kanelbullar och en sats vaniljbullar för att undvika krig! Till en början såg de stora och fina ut, men resultatet blev weird looking snoppar.
Men goda är dem! :D
 
BEFORE


AFTER xD


 
Mina bullar brukar alltid bli stora, fina och exemplariska, men dessa blev ju helt mongo.
Anyhwo... nya sängkläder, 0 kr på Ellos! Och ett till set för 69 kr, Jättemysigt och framförallt gulligt! :)
 

 
Ser mysigt ut even på datorskärmen, kanske ska kasta sig i sängen? Om en stund... Zzzz
Fick handlat på Gränsbygden, Netto och ICA idag. <3 Netto, billigt! Fick skitstora blockljus i mörk lila (ubersnygg) färg för 29 spänn styck. We like.
 

Skor!

Jag ska skaffa vanliga gympadojjor, svarta givetvis. Men fick lite inspiration på vägen :) av lesthis ofc!
Skorna har jag haft ögonen på innan, men med nitar blir de säkert snyggare!
De finns på putfeetfirst.com (Skopunkten och Din sko).
 
Gillar dessa, men tänker inte sno Lesthis idé helt :D (349 kr)
 
Next upp är dessa "Converse kopior"! Redan med nitar :) (349 kr)
 
Dessa blir det nog! Gillar sammet och de silkiga snörena <3 (349 kr)

New haircolor

Sådär, nu fick jag tummen ur och visar den nya färgen :) Inte nya bilder dock, men en tvätt senare ser färgen likadan ut, förutom alla färgrester i huvudet!
 
Det gröna linnet och den rosa bh'n kunde ju varit svarta ^^
 
 
 
Det är inte så rött som det ser ut på sista bilden. Inomhus är färgen mörkbrun/lila-röd. Utomhus är den liiite rödare. Ändå köpte jag röd färg. Well, det är mörkt nu och jag är nöjd ändå :)
3 paket räckte precis!
 

What the **** ?

När saker inte kunde bli värre med blogg.se så kan jag nu inte svara på kommentarer. Nä. Det blir bara svart text och dessutom kommmer inte hälften av svaret med. AWESOMENESS! På ren engelska! xD
 
Ah, vill ha svar från Lollo NU! Fan. Håll tummarna (och stortårna) för mig! Ska förhoppningsvis på arbetsintervju... I Norrland! YAY! Allt i allo-jobb, mest arbete utomhus, kan inte bli bättre... Jag vill, jag vill, jag vill!
 
Och där kom huvudvärken tillbaka :/ mer kaffe? Jag testar.
Är inne i en såndär konstig period igen, inget duger eller är skoj, toppat med lite ångest... och strössel.
 
Och vad f*n är det för fel på speglar/kameror? I speglen kan jag se helt OK ut, det mörka håret, mitt halsband och en sminkning gjorde sig snyggt i speglen :) Jag tar fram kameran och tänkte ta ett kort på min nya hårfärg! Yay :) Men *VLAM!* rätt i huvudet, som en bitchslap, ser man alla fula skavanker! Till och med i kamera displayn, det måste vara ljuset ...eller för bra bild? Har kameran bättre ögon än mig?
Fast vid speglen har vi lite gult dovt ljus, det kanske döljde the skavankz? Must be!
 
Jag är så lat för tillfället att jag inte orkar lägga upp bilder. Så det kommer sen! ^^
 

Jag vill ha ett eget hus

NU!
Fast det får väl bli efter jobb... och efter avbetalda skulder... och efter körtkortet... och efter inskaffandet av en bil!
En volvo! :D
 
Jag satt och blev sjuk vid google ...igen.
 
Jättejättefin bild!
 
Drömhus?
 
Übermysig altan
 
Älskar gamla hus. Utan det otroligt fula clownhuvudet och lampan, hade detta varit perfekt!
 
Fint badrum :)
 
GIEF THAT BED!
 
Lite mörkare färger bara!
 
Träbjälkar, pälsar och öppen spis <3
 
Rött skinn och svart ram, med svart bord, ja tack! :)
 
Fyfan vad det är varmt idag. Fuktigt och äckligt. Höll på att glida av stolen på altanen flera gånger då man badade i sin egen svett... nä, inte riktigt, men det KUNDE ju ha varit så! :P
 
Miss hår är mörk nu förresten, jäffligt mörkt. Givetvis blev det inte den färgen som var på förpackningen (!), men jag blev nöjd ändå. När det tvättats ur lite ska jag slänga i en mycket starkare röd färg. Lägger in bilder sen.
 

Camillas glada skalle!

Vi trollade bort det gröna igår! :)
 
Svindyr, men den ända färgen jag tyckte passade bäst med Camillas beskrivning:
 
Mr Kamera är så duktig, han skiter fullständigt i objektet jag fotograferar och zoomar hellre in på saker i bakgrunden!

Progress:
 
HAPPY PIC!
Säkert ett foto Camilla inte gillar, men det är nog den enda bilden hon har på sig själv som är naturlig och fin! Inte tillgjort med uppspärrade ögon eller putande läppar, right Camilla? :P tihi
I dagsljus är färgen mörkare, mer brun/lila!
 
Aaah! Det är VARMT ute! Fyfan, var är min höst? :/
Pappa kikade förbi och kikar in lite senare också, det är ju bocka jakt nu! :)
I <3 meat.

Camillas stackars skalle

Syster Camilla bestämde sig för att färga håret mörkt! En fin rödbrun nyans ville hon ha och vi alla höll med :) I sista sekund när jag är på ICA ringer hon och säger "Nä, ta en guldblond istället!". I did.
Och det kan man ju säga att hon ångrade när hon fick grönt/blått/grått hår! Mmm, av en GULDBLOND FÄRG. Helt retarderat. Står klart & tydligt på förpackningen att den rekommenderas att användas på ljusblondt till mellanblondt hår.
 
Här är färgen. (Med blomman Bengt till höger!)
 
Ze proof.
 
Redan grönt.
 
 
Efteråt... bara utväxten blev den rätta färgen!
HAHA, perfekt tajming, eller hur Camilla? xD
 
Med blixt.
 
Utan blixt.
 
I nästa inlägg lägger jag upp Camillas LYCKADE färgning! Eftersom hon inte ville gå runt och showa off sin gröna skalle, så stack jag till ICA ...igen (!) och köpte en mörkare färg med rött i för att bli av med det gröna. Uppdaterar imorgon! Super tired...
 
Nattinatti!
 

Min älskling kom idag!

Nä, ingen människa, det är ju äckligt.
Men mitt halsband! :D
 
 
Nu fick jag lite mer ångest för mitt blonda hår. Tur att min kära syster lånar ut pengar till hårfärg idag, no more blonde! Och jag har bestämt mig... ännu en gång :D för att ta en mörkare röd! Får se vad ICA har att bjuda på!
Off I go!
 
 

Oh my...

På någons blogg stal jag en adress till en äckligt billig (jämfört med andra!) gotisk webshop! Restyle.pl JAG VILL BARA HA HÄLFTEN AV ALLA SAKER DÄR. No big deal lixom! xD
Jag är fortfarande för fet för korsetter och klänningar,
men in teh future I will haz följande:
 
 
Äckelsnygg korsett... får man modellen på köpet?
 
 
Ge mig!

Ett icke snabbis inlägg

Vilka påhittiga namn jag ger mina inlägg! Är helt sugen på att blogga, så det kommer lite mer skitsnack! Ska ändra lite färger på bloggen också. Och en header! Gah, hittar inget som duger :/ Sen läste jag nånstans att "en sökning på google gör så och så för miljön", handlade om koldioxid, så nu får man dåligt samvete... jag som missbrukar google!
 
Måste visa lite mög vi köpte på ICA idag.
  • Schampo 10 kr
  • Balsam 10 kr
  • Showercream 10 kr
  • Showercream 10 kr
Billigt är roligt att handla! :) Schampot & balsamet är "no-name" märken, så hur bra dem är återstår att se, men för 10 spänn är dem nog ok! :D
Lux vet vi ju vad det är, den rosa doftar lövely.
 
 
Mitt halsband är skickat nu och jag har den snart, YAY! Jag är skitkass på att använda smycken, förutom mina tunnlar och ringen i snoken, men det sitter lixom där 24-7 :) inget man behöver komma ihåg att sätta på sig! Men mitt kors kommer jag använda flitigt! I will!
 
Fyfan vad trött jag är på min musik btw, har hört alla låtar 100 ggr, behöver nytt... youtube nästa!
 
 
 

Ett snabbis inlägg

Jennifär & Nille dök precis upp och ska dricka upp vårt kaffe, får väl gå och vara social :P
Först en bild eller två från altanen som vi fixade för ett tag sen :)
 
 
Myshörnan! ...som bara Felixen använder. Har tycker soffan är i bra höjd för att titta ut från fönstret i hörnan. Sen brukar han ligga i mitten av bordet, där har han sin koja!
Våra tomatplantor mår nog inte så bra xD Haha, vi fick ta in dem för ett tag sedan för att sommaren har varit så taskig, detta är nog "the end" för dem :( men de har iallafall några gröna tomater, man kan hoppas de blir röda innan plantorna kastar in handukarna!
 
Försökte ta en bild på mina snäckor från Kreta, men kameran gör inte som jag vill! Varför zoomar den in på de bakersta snäckorna för, och inte de främsta? Pfft.
 
 
På återseende!
 

Tröjan is gone!?

Nooo! Min munkjacka som jag skulle offra för en annan munkjacka är spårlöst försvunnen, men när jag tänker efter så gav jag nog bort den till Jennifer :O Kanske...
Jaha, letade lite slarvigt igenom garderoben och har hittat andra möjliga offer, ska leta mer imorgon, var inte riktigt på humör idag.
 
Arbetsförnedringen ringde min mobil men jag hann inte svara. Kan inte ringa tillbaka heller. Jag har skickat ca 4 mail de senaste 2 månaderna, men dom kan dom jävlarna inte svara på. Plus att de bara ringde EN gång, de brukar ju terrorisera med att ringa 7-8 ggr, utan att överdriva.  De ringer väl igen om det är viktigt...
En annan sak jag stör mig på är alla dessa 010-nummer som de ringer ifrån, de går inte att söka upp på Eniro, vilket är jävligt dåligt, jag är en av många som inte svarar på okända nummer.
Ässhåles -_-
 
Idag när Camilla & mor kom hem från stan fick vovvarna godis :) Tuggben i form av tärningar, men små korv bitar inuti som trillar ut när du rullar täringen. Mycket uppskattat :) Tog några gulliga bilder som jag tänkte lägga upp, men kameran ligger där nere och det är en hel trappa ner... *suck, stön, pust*  Imorgon/senare! xD
 
Och så ett nytt schampoo för mig att prova, Enden mjällschampoo, hoppas det funkar bättre än H&S som jag FÅR mjäll av! Retarderat. Har knappt mjäll längre, men mjällschampoo'n är bra för dreads, de blir sträva och fina :)
 
Dags för att leka Night Elf Hunter, min älskling! Med sin underbara snöleopard! <3
Stolt nörd! Omg, hittar ingen bild på Naytira! Måste fixa!
 
 

Inspiration

Jo, efter att ha spelat WoW halva dagen, var det dags att göra något nyttigt för att inte få dåligt samvete.
((Men hör och häpna, jag spelar mindre och mindre... om man ser på det stora hela!))
Det kommer nog läggas på hyllan helt och hållet till slut, när jag börjar plugga eller vad fan Arbetsförnedringen nu vill att jag ska göra.
Anywho, så jag hängde upp min tvätt & lagade två Bh'ar. Bh'n jag köpte på H&M för ca 4 mån sedan är ju redan trasig, FTW! -_- Men innan detta kom jag på en brilljant idé om hur jag ska klippa itu två munkjackor för att göra EN. Mhm! Återkommer med bilder när jag påbörjat mitt projekt. Det finns mer jag vill göra, t ex använda det där tyget & den där spetsen jag köpte för många år sedan för att göra det där linnet jag skulle gjort... en gång i tiden :D men det passar ju bra nu, efter alla dessa år är jag på humör att skapa!
 
Jag är en lat jävel.
Jag har inte alltid varit en lat jävel.
Jag vill inte längre vara en lat jävel.
 
Imorgon sticker Camilla & mor och shoppar utan mig :( Jag ska skicka med en lista på vad jag ska ha dock! Mohaha... varenda godisbit som ska plockas från Hemmakväll ska skrivas ner! Evulness! Schampoo från Ö&B etc. Använder Camilla som bank tills jag får mina egna pengar!
 
Ska även försöka sparka mig själv i röven imorgon för att gå ut och gå en långrunda på kvällen, min Powerwalk runda, utan mygg & annat äckel. Går man skogsrundan blir man uppäten... nästan.
 
Och nu, sitta och uggla vid google och bloggar! INSPIRATION!
 

Stil ...och ångest?

Jag har alltid älskat svarta kläder, svart "ALLT" för den delen :) men fick en period för ca 1 år sen där jag fick för mig att använda vanliga, tråkiga kläder, i vanliga, tråkiga fäger. Och jag spyr på det idag. Jag sitter här i ljusgrå mjukisbyxor, ljusgrått linne ...och blondt hår(!) och tänker "vafan?". Fyfan vad tråkigt och INTE MIG detta är!
Är SÅ glad att jag är tillbaka på svart igen och det känns som om jag kan bli mig själv igen :)
Mitt nya smycke är en fin början! Sen får det handlas kläder lite då & då tills alla ljusa fula kläder är borta.
 
Frugan & jag pratade ju om det och kom fram till att detta kallades för tillfällig personlighets-... öh, klyvning? Något liknande iallafall, och det kan ju stämma bra det!
Tänkte jag var tvungen att kasta ur mig detta jag & ze fruga inte är ensamma om detta. Lesthis.blogg.se, en goth-tjej vars blogg jag frenetiskt läser :D IM NO STALKER! I PROMISE! Har upplevt samma kris! PHEW! Vi kanske är normala trots allt ;)
 
En bra start i garderoben är iallafall 2 linnen (egentligen klänningar, same shit!) & 3 BH'ar :)
Ja, fyfan för BH'ar förresten, inte många sitter som gjutet & jag får leta igenom 10 st innan jag hittar en som är bra nog. Av dem jag äger idag sitter en OK, de andra 3 suger! Och det är inte som om man vill kasta dem än ifall den ena jäveln skulle gå sönder xD
Bra's are EVUL!
 
 
 
 

Crosses

Så länge jag kan komma ihåg har jag velat ha ett kors i halsband, men har inte hittat något som passar mig... Hej, Jag heter kräsen! :D Men NU! Blev helt uppspelt när jag hittade ett halsband på Gems4u.se. Svart metall kors i läderrem, ca 5,5 cm stort, snyggt som få! Är beställt & jag får det i veckan! <3
 
 
Har många gånger varit inne här :
https://www.annestokesshop.com/acatalog/info_NOW0921.html 
...och dreglat över Anne Stokes art & things :) Vill ha halva hemsidan & lite till!
 
Nu tänkte jag spela lite WoW och lite senare fortsätta min höst-städning. Började i köket igår - tak, golv & väggar blir rent när jag är igång!
 
 

Cover up!

Har funderat ett tag nu på om jag skulle göra en cover up på mina dödskalle körsbär på halsen... ser ut som man kan täcka en gammal tatuering rätt bra. Men min är full av färg & ganska mörk... Ibland suger impuls ideér! :(
 
Hittade på google. En stor fin blomma lockar mig... kanske en stor, mörk ros?
 
 
Sängdags! Stod vid spegeln & pillade dreads, tiden går snabbt när man...öh, har "kul"!? xD
GODNATT!
 
 

Klä en stol!

Idag blev mina två stolar glada, de fick nya kläder & blev jävligt snygga! Visst, ett vinrött tyg, velour? hade varit snyggare,  men man tar vad man har :) Ska slipa stommarna så småningom och måla/betsa dem svarta. Kanske lacka dem också? Högblank svart, we'll see!
 
Mina batterier i kameran är döda, så jag fick stå ut med mobilbilder...
Smulan agerar modell!
 
 
 
Hittade denna bilden i mobilen, jag var ute och "powerwalkade" en kväll... Fick dåligt samvete -__- Har inte rört på fläsket på ett tag nu *suck*
 

Red Passion

Längtar så tills jag ska färga kalufsen röd!
Scarlet Red från Schwarzkopf LIVE XXL har jag fastnat för:

 
Här hittar man en massa mums och skoj:
http://www.livecolor.com/products/hotreds/cool-scarlet-51/
 
Nu ska jag gå och dricka en liter vatten eller två... såg en havsbild på google och dog en smula av törst :/ weird shit.

Min rygg, min röv... Förändring!

Nä, jag är fortfarande bara 2 kg lättare, men har ont i ryggen och röven (wtf?) för att vi hållt på här hemma hela dagen.
Pappa kom kl 9.30 och dumpade av lite möbler han hade bytt ut & vi behöver lite mer möbler, framförallt förvaring, så vi tog glatt emot dessa :)
Så uterummet är som nytt nu! En söt hörna med rotting möbler blev det. Radion och några blommor fick ett nytt litet bord istället för 2 pallar. Vi bytade ut det stora bordet till ett annat, äntligen ett stabilt bord! Sen fick vi en Billy bokhylla, den behövdes, den är redan full!
Sen blev det ett litet bord mellan soffan och fåtöljen, där vi ska ställa en blomma sen.
Tänkte ta bilder på allt, gör det imorgon, är helt slut nu + att det är mörkt ute. Tar bilder i solljus istället.
 
Vad skönt det är att sätta ner röven i stolen efter lite arbetande...

Mists Of Pandaria

Äntligen! Bara 2 månader till :) Ska bli kul som fan! Sen hur mycket tid man har över till World Of Warcraft vid den tiden, återstår att se. Till en början ska jag ta mig tid. 1 kg lösgodis och Pepsi/Kaffe ska stå här på mitt bord kvällen det släpps. Jag, Jen, Fredrik & Adrian kommer leka snell hest! Female Panda Monk... <3 Gief.
 
 
Älskar de svarta ljusen jag har i bakgrunden :) Längtar till jag har råd att inreda ett helt rum med gotisk inredning! *Dreglar*

RSS 2.0